Folie Plumb Radiologie

Producem folie de plumb cu grosimea de  1 mm-25 mm ,  latimi de la 500-1000, folia se livraza in rola de pana la 6000 mm lungime. Produsul este insotit de certificat de calitate .

Calitatea foliei de plumb este conform cerintelor CNCAN special pentru cabinete medicale de radiologie ; placare de usi cu tabla de plumb ,bai galvanice.

Tabla plumb realizata din plumb 99,98% conform stas STAS 480 /1978.

Foliile de plumb fiind cele mai maleabile dintre materialele obisnuite , pot fi usor de modelat , format , indoit si/sau usor de taiat pentru a se potrivi tuturor aplicatiilor. Sunt extrem de rezistente la coroziunea din atmosfera, apa sarata si la cele mai multe produse chimice industriale si medicale.

Folia din plumb este aplicata pe pereti, apoi sudate cu o bara din plumb din aceiasi compozitie pentru a crea o bariera impermeabila si durabila. Pe baza de comanda folia din plumb se poate livra si la dimensiunile dorite.

Documente de insotire a marfii:Factura fiscal, Aviz de insotire a marfii, Declaratie de conformitate, Certificat de calitate, Buletin de analiza spectrala.
Livrare:Produsul poate fi livrat prin delegat sau prin  posta rapida in urmatoarele Judete: Alba, Arges, Arad, Bucuresti, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Braila, Botosani, Brasov, Buzau, Cluj, Calarasi, Caras-Severin, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Groj, Galati, Giurgiu, Hunedoara, Harghita, Ialomita, Iasi, Ilfov, Mehedinti, Maramures, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare, Suceava, Tulcea, Timis, Teleorman, Valcea, Vrancea si Vaslui.

Back to Top